Мене звати Злата, мені 38 років, 12 з яких я у шлюбі з моїм чоловіком Олександром. У нас двоє діток: Єва і Кирило. До війни в Україні ми з сім'єю проживали у Полтаві.Дякую Господу за те, що я з дитинства відвідувала Церкву, бо мої батьки прийшли до Бога, коли мені було 10 років. Тому з майбутнім чоловіком ми познайомились саме в Церкві. І це для нас особливе благословіння від Господа.Все своє свідоме християнське життя я знала, що Бог ніколи не залишає Своїх дітей, дбає про них та забезпечує всім необхідним для життя та служіння. І це справді так. Ми неодноразово переконувались у цьому. Бог благословляв нас завжди так, що ми ні в чому не мали потреби та ще й могли послужити іншим.Пригадую один випадок, який стався з нами не так давно. Багато років я служила в різних Церквах вчителем Недільної школи і часто говорила з дітьми на тему Божого забезпечення. В одну з неділь на уроці ми обговорювали місце з Біблії, в якому говориться про те, що Бог турбується навіть про птахів небесних. Тим більше Він сильний подбати і про Своїх дітей, яку б потребу вони не мали. Я чітко пам'ятаю, що говорила про це дітям, а в мене в гаманці були гроші лише на дорогу додому. І я розуміла, що завтра не зможу купити в магазині навіть хліб та молоко. В цей час у мого чоловіка була на роботі така ситуація, що клієнт заборгував йому велику суму і не віддавав довгий час. І ми з дня на день очікували на зарплату.Щовечора всією сім'єю молились до Бога, щоб Він втрутився в цю ситуацію і допоміг нам у вирішенні фінансового питання. Але час йшов, і все залишалось без змін.У понеділок чоловік поїхав на роботу, ми з дітьми залишились вдома. Саме в цей день мало все вирішитись. Наближався вечір і я прийняла рішення розбити скарбничку, в якій ми збирали гроші на відпочинок. Ми з дітками помолились, зібрали всі копійки і вирушили в банк, щоб обміняти їх на купюри. Я дуже добре пам'ятаю, як мені було прикро, що ми вимушені зараз витратити гроші, які наші малюки так довго збирали. А ще й мені було так шкода тому, що ці фінанси були останніми. Ми майже прийшли в банк, коли мій син сказав мені : "Мама, чому ти сумуєш? Ти вчора казала на уроці, що Бог турбується навіть про птахів. Ми молились і я вірю, що Він може благословити нас грошима і на відпочинок, і на все необхідне". Саме в цей момент подзвонив чоловік і сказав, щоб ми нікуди не йшли, бо йому повернули борг.Це було великим свідченням для наших дітей, що Бог чує молитви та відповідає на них своєчасно. Він залишається вірним завжди, у глобальних речах і навіть у дрібницях. Наше завдання - вірити Його Слову, довіряти Йому, ніколи не знемагати, не сумніватися. І бути, як діти. ... Смотреть ещеСвернуть
View on Facebook
🇺🇸 Перший президент США про Бога Джордж Вашингтон (1732-1799) "Неможливо правильно правити світом без Бога і Біблії". ... Смотреть ещеСвернуть
View on Facebook

2 weeks ago

Церкви Спасіння Боже
Нещодавно ми відвідали дітей та молодь із обмеженими можливостями з Донецької області. Ми розповіли їм про Різдво, показували мультфільм, співали пісні, грали у футбол та робили поробки. В цілому, гарно провели час та не забули про подарунки. І щоразу вони нас чекають з нетерпінням, та тепло приймають. Після візиту ми й самі заряджаємося, щоб послужили ще більше, бо у Писанні сказано: «Служіть один одному, кожен тим даром, якого отримав, як доморядники всілякої Божої благодаті». 1-е Петра 4:10 ... Смотреть ещеСвернуть
View on Facebook

2 weeks ago

Церкви Спасіння Боже
На Голгофі відбулося розлучення Батька з Сином задля того, щоб дати нам примирення з Творцем.Ми інколи обходимо Голгофу, але Добрий Ісус повертає нас знову туди, бо:Голгофа - це місце свободи.Голгофа - це місце сили.Голгофа - це місце зустрічі з Ісусом. Голгофа - це місце Божої любові.Він забрав убогість, щоб ми взяли Його багатство.Він забрав хвороби та болі, щоб ми взяли Його зцілення.Він забрав наш гріх, наше прокляття, наші страхи, щоб ми взяли Його святість та чистоту.Він забрав смерть, щоб зодягнути нас у життя.#нотаткипроповіді ... Смотреть ещеСвернуть
View on Facebook

2 weeks ago

Церкви Спасіння Боже
💪 2022 рік був непростим, але нам всім є за що подякувати Богу!Незалежно від подій чи обставин, Він завжди оновлював Свою милість, а любов Його ніколи не переставала.Представляємо вашій увазі коротенький відеоролик з Церкви «Спасіння Боже» м. Малага. ... Смотреть ещеСвернуть
View on Facebook